Relaksacione masaže
Relaksacione masaže već odavno ne predstavljaju luksuz i postale su sastavni deo nege i brige o telu. Njihovo umirujuće i opuštajuće dejstvo nije jedini benefit. Relaksacionim masažama poboljšava se opšte zdravstveno stanje organizma; veća količina kiseonika dopire do tkiva, ćelije se bolje ishranjuju, koža postaje mekša i zategnutija, podiže se nivo energije i raspoloženja, stimuliše se rad svih organa... Sami ili uz savet terapeuta izaberite masažu koja će u potpunosti odogovarati Vama, vašoj ličnosti i potrebama.
Klasična relax masaža
Cena 60 minuta:
1500 rsd
Relax masaža je prijatna, blaga masaža koja se izvodi u cilju otklanjanja napetosti i opuštanja organizma. Ubrzava cirkulaciju čime se pospešuje bolje ishranjivanje tkiva, smanjuje nivo hormona stresa i podiže nivo hormona sreće, doprinosi povećanju imuniteta i poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja.
Parcijalna relax masaža
Cena 30 minuta:
800 rsd
Relax masaža je prijatna, blaga masaža koja se izvodi u cilju otklanjanja napetosti i opuštanja organizma. Ubrzava cirkulaciju čime se pospešuje bolje ishranjivanje tkiva, smanjuje nivo hormona stresa i podiže nivo hormona sreće, doprinosi povećanju imuniteta i poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja.
Antistres masaža
Cena 60 minuta:
1800 rsd
Antistres masaža predstavlja odtređenu kombinaciju relaks i terapeutske masaže pri čemu se koriste odgovarajuće kombinacije etričnih ulja koje dodatno doprinose opuštanju organizma. Prilikom ove masaže terapeut se koncentriše na mesta koja najviše ugrožava stres kao i na odgovarajuće refleksne tačke na stopalima i šakama. Masaža može zameniti neke lekove, ali ni jedan lek ne može biti zamena masaži.
Aromaterapija
Cena 60 minuta:
1800 rsd

Cena 30 minuta:
1300 rsd
Aromaterapija je vrsta relaksacione masaže prilikom koje se koriste eterična ulja koja imaju izuzetno blagotvorno i lekovito dejstvo. Prilikom masaže ona dopiru u krvotok putem koga stižu do svih tkiva i organa. U zavisnosti od potreba i uz savet terapeuta možete izabrati eterično ulje koje će najbolje odgovarati vašim potrebama.
Masaža toplom čokoladom
Cena 60 minuta:
2000 rsd

Cena 30 minuta:
1100 rsd
Masaža Toplom čokoladom hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu. Čokolada relaksirajuće deluje na psihu i čula putem mirisa kao aromaterapija. Putem nežne stimulacije energetskih tačaka tretman čokoladom smanjuje napetost i stres, a miris čokolade daje prijatan osećaj relaksacije, opušta i popravlja raspoloženje. Izaberite čokoladu po Vašem ukusu- Baunti, Šeri, After eight ili Kapri.
Masaža vulkanskim kamenjem
Cena 60 minuta:
1800 rsd

Vulkansko kamenje u sebi nosi veliki elktromagnetni potencijal zemlje tako da je ovo prvenstveno energetski tretman. Masaža toplim vulkanskim kamenjem je izuzetno prijatna vrsta masaže kojom se duboko relaksiraju mišići ublažavajući bol izazvan njihovom napetošću, povećava pokretljivost zglobova, umiruje nervni sistem, poboljšava cirkulacija i vrši detoksikacija organizma.
Masaža svećom
Cena 60 minuta:
2000 rsd
Masaža svećom je vrsta relax masaže koja se izvodi toplim eteričnim uljima i kroz koju moć aromaterapije dolazi do punog izražaja. Baza sveće je čist palmin vosak i ulje, shea butter i vitamin e. Koža se hidrira, poboljšava joj se tonus i dobija baršunastu strukuturu. Sveće su potpuno prirodne i bezbedne, bez sintetičkih dodataka i konzervanasa. Opekotine su isključene jer se sveća zagreva pamučnim fitiljom do temperature kože. Nakon ove masaže Vaše telo i um će Vam biti zahvalni.
Masaža medom
Cena 60 minuta:
2200 rsd
Masaža medom poboljšava cirkulaciju u dubljim slojevima kože i mišića, obnavlja mišićni tonus, pomaže izbacivanju toksina i ishranjivanju tkiva, podiže imunološku odbranu organizma, vrlo je efikasna u borbi protiv celululita...teško je nabrojati sve blagodeti masaže medom. Nakon ovog tretmana celo telo će Vam biti preporođeno.
Kraljevska masaža
Cena 60 min(4 ruku):
3500 rsd

Cena 60 min(6 ruku):
5000 rsd
Samo ime kaze da je ova masaža nešto najbolje u grupi relaksacionih masaža što možete sebi priuštiti. Ova strogo profesionalna masaža izvodi se sihronizovanim, dobro usklađenim pokretima dva terapeuta istovremeno. Popularno nazvana i masaža sa 4 ruku može se izvesti u više varijanti, klasična, eteričnim uljima, vulkanskim kamenjem ili u kombinaciji koja Vama odgovara. Duplirajte blagodeti masaže!
Tretman za umorna stopala
Cena 60 minuta:
1500 rsd
Stopala trpe opterećenja pri hodu koja su dva do tri puta veća od telesne težine, a pri trčanju čak četiri do deset puta. Nauka kaže da ni jedna veštačka struktura ne bi mogla da izdrži tako veliki napor. Osim toga na stopalima se nalazi oko 7000 nervnih završetaka tako da tokom njihove masaže zapravo masiramo i sve organe u organizmu podstičući njihov pravilniji rad. Čini nam se da su stopala nepravedno zapostavljena i da im ne posvećujemo dovoljno pažnje. Ovaj tretman namenjen je opuštanju i ublažavanju bolova u stopalima. Sastoji se u toploj kupki po receptu napravljenom baš prema Vašim potrebama nakon koje sledi masaža stopala u trajanju od 20 minuta.